Ring til os på 27 58 76 34​

Trappevask i Aalborg og opland

Trappevask

Vi tilbyder professionel trappevask i Aalborg og de omkringliggende byer. Vi støvsuger altid trappeopgangen først, for at fjerne støv, sand og andet skidt fra opgangen. Måtterne rystes fri for sand undervejs.
Herefter vaskes trappen med flad moppe, der kommer helt ud i alle hjørner. Mopperne udskiftes på hvert repo, så der bruges 8 rene mopper på en 4 etagers opgang. Det sikrer, at der hele tiden vaskes med en helt ren moppe.
Brugte mopper sendes på Vraa Dampvaskeri hver uge, således at vi altid har friske forsyninger til ugens arbejde.

Prisen på Maks trappevask er 25 kr pr. lejlighed inkl. moms.

Hovedrengøring af opgang og trappevask

Vi laver naturligvis også hovedrengøring af trappeopgange. Her starter vi med nedfejning af spindelvæv, hvorefter gelænder, balustre og vanger aftørres for snavs. Døre, karme, kontakter og evt. paneler vaskes efterfølgende. Vinduer vaskes ind- og udvendigt, hvor det er muligt. Afslutningsvis støvsuges trappen og måtter rystes, så der ikke findes mere sand og støv på trappen. Til sidst vaskes trappen med flad moppe, så vi er sikre på, at vi kommer helt ud i alle hjørner. Der bruges 8 rene mopper på en 4 etagers trappeopgang, så er vi sikre på trapperne bliver helt rene.

Prisen på hovedrengøring er meget individuel så ring venligst på tlf. 26 21 79 58​ for at få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores anden rengøring i boligforeningen. Vi tilbyder desuden erhvervsrengøring og kontorrengøring.

Har du brug for hjælp til rengøringen?

KONTAKT MAKS RENGØRINGSSERVICE FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD VED AT UDFYLDE FORMULAREN​ HER PÅ SIDEN ELLER GIV OS ET KALD