Ring til os på 27 58 76 34​

Referencer

Vi hos Malerfirma Carsten Sørensen i Aalborg har brugt Maks Rengøring siden marts 2017 , og har kun positivt at sige. De har gjort alle lejligheder rene, som er blevet sendt til dem, (ca. 30 stk. om måneden) og er aldrig blevet ringet op med reklamationer af boligselskaber m.m., at de ikke har været gjort ordentlig rene. De har tit selv ringet ang. rengøring som ikke har stået på synsrapporterne, for at være sikre på at lejlighederne fremstår flotte når de tager derfra.

De er meget fleksible, hvis vi til tider har haft nogle haste sager, så er de sprunget på opgaven med det samme, og gjort alt for at få det hele til at gå op, og har stadigvæk afleveret et pænt resultat.

Samarbejdet mellem os er rigtig godt, og der er altid et smil på læben, og vi er gode til at kommunikere. Som tidligere skrevet, vil jeg helt klart anbefale Maks Rengøring. De er meget samarbejdsvillig, søde og rare at snakke med både pr. telefon og personligt. Og de er altid klar på en opgave og får den løst til UG.

Vi fortsætter det gode samarbejde."

Henriette B. Paulsen Grabe
Konduktør/Formand
csmal.dk

rengøring af malerfirma

 

Munken er et traditionelt brunt værtshus, med massere af glade mennesker og cigaretrøg, så det kræver ekstra grundig rengøring af både gulve, vægge, lofter og ikke mindst toiletter.

Det får vi hos Maks rengøring, som fra første færd, har været yderst professionelle og grundige.

Så de får vores varmeste anbefalinger med herfra."

Nicolaj Rasmussen
Ejer af Munken i Aalborg Vestby

Munken-aalborg.dk

Jeg er ovenud tilfreds med Maks Rengøring rengøring af vores kontorfaciliteter. Servicen er fleksibel, kvaliteten er i top og prisen fair. Hermed anbefalet!

Mads Vittrup

CEO & Partner

FlexRay Medical

Vi kontaktede Maks Rengøring i 2018, da vi havde et par hastesager, som de var friske til at springe på.
Efterfølgende har vi benyttet firmaet til rengøring af vores fraflytter-lejligheder samt slutrengøring af renoverede lejemål.
I 2019 udvidede vi samarbejdet til også at omfatte trappevask i alle vores ejendomme.

For os er en vis fleksibilitet nødvendig, og den daglige kommunikation skal fungere. Dette lever Maks Rengøring fuldt ud op til.
De er lette at komme i kontakt med, og man bliver altid mødt med varme og smil i stemmen med plads til humor.

Maks Rengøring leverer et godt og professionelt stykke arbejde til aftalt tid og til fair pris.

Vi kan kun give Maks Rengøring den bedste anbefaling”.

Pia Olesen
JFH Ejendomme
jfh-ejendomme.dk

Vi har benyttet Maks Rengøring det sidste år og er altid yders tilfreds. Arbejdet udføres altid særdeles professionelt og vi har aldrig haft anledning til indsigelser. Vi kan derfor varmt anbefale Maks Rengøring til både erhverv og private."

​Med venlig hilsen
Bogholderi - HR Group ApS
Klokkestøbergade 17, kontor 7
9000 Aalborg

Trappevask i boligforening