Ring til os på 27 58 76 34​

MAKS RENGØRING Kontakt os PRIVATRENGØRING I Aalborg

Fleksible rengøringsmodeller 

At holde et rent og velplejet hjem kan være en udfordrende opgave, især når hverdagens travlhed overtager. Hos Maks Rengøring forstår vi, at tid er en af dine mest værdifulde ressourcer. Derfor tilbyder vi skræddersyede privat rengøringstjenester i Aalborg og nærliggende områder, der frigør din tid, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.

Vi forstår, at hver familie og hvert hjem er unikt. Derfor har vi opdelt vores privat rengøring i fire forskellige tilbudsmodeller, der kan tilpasses efter dine præferencer og behov. Uanset om du har brug for en dagligdags rengøring, selvvalgt privat rengøring, en grundig hovedrengøring eller en flytterengøring, har vi løsningen til dig.

  • Dagligdags privatrengøring: Vores dagligdags privat rengøringstjeneste dækker alt fra støvsugning og gulvvask til aftørring af støv og rengøring af badeværelset. Vi tilbyder fleksible tidsintervaller, så det passer til din tidsplan, uanset om du har brug for rengøring hver uge eller hver anden uge.
  • Selvvalgt privatrengøring: Med vores selvvalgte privat rengøring har du fuld kontrol over, hvilke opgaver der skal udføres. Du kan oprette en liste over de specifikke opgaver, du ønsker, og vores erfarne rengøringspersonale vil udføre dem nøjagtigt efter dine ønsker.
  • Hovedrengøring: Vores hovedrengøring er ideel til mere omfattende rengøring af dit hjem. Den udføres typisk med jævne mellemrum, for eksempel en eller to gange om året. Den omfatter alt fra støvsugning og gulvvask til omhyggelig aftørring af alle overflader, inklusive nips, radiatorer og lamper. Vi tager os også af badeværelset, herunder dybdegående kalkfjerning i brusenichen, toilettet og håndvasken. Vinduespudsning er også en del af vores hovedrengøringstjeneste, hvis det er muligt. Vi sørger også for at affedte din ovn, komfur og emhætte fuldstændigt. Hvis du ønsker det, rengørrengør vi også skabene indvendigt.
  • Flytterengøring: Flytterengøring er afgørende, når du skifter bolig. Uanset om du flytter ind i et nyt hjem eller forlader dit gamle, sørger vi for, at alt er skinnende rent. Vores flytterengøring omfatter støvsugning, gulvvask, afvaskning af træværk, vinduespudsning både indvendigt og udvendigt, hvis det er muligt. Vi rengør også skabene indvendigt og udvendigt, samt giver din ovn, komfur og emhætte en dybdegående affedtning. For at sikre den højeste standard for hygiejne udfører vi en omfattende afkalkning af alle sanitære installationer og bruseniche.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Vores forpligtelse til miljøet er en vigtig del af vores tjeneste. Derfor bruger vi kun miljøvenlige rengøringsmidler, der er skånsomme for både dit hjem og vores planet. Vi tror på, at det er muligt at opnå et dybt ren og sundt hjem uden at gå på kompromis med miljøet.

Maks Rengøring har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, og vores dedikerede rengøringspersonale er veluddannede og erfarne. Vi ved, hvad der kræves for at levere en ekstraordinær rengøringsoplevelse, og vi er stolte af vores pålidelighed og diskretion. Din tilfredshed og komfort er vores øverste prioritet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Maks Rengøring har i øvrigt opnået at få tildelt Arbejdstilsynets Grønne Smiley, og det er vi meget stolte af.

Rengøring i Aalborg og omegn

Vores rengøringstjenester er tilgængelige ikke kun i Aalborg, men også i de omkringliggende områder. Uanset om du bor i centrum af Aalborg eller i et nærliggende område, er vi her for at imødekomme dine rengøringsbehov. Inden for vores primære aktionsområde tager vi ikke kørselspenge, og kører dermed i Aalborg, Vejaard, Gug og Nørresundby. Det gælder til og med; i nordlig retning: Vestbjerg, Vodskov. I sydlig retning: Skalborg, Svenstrup. I østlig retning: Gistrup, Klarup, Storvorde og i vestlig retning: Frejlev, Hasseris

Vi er stolte af at være Aalborgs foretrukne valg for privat rengøring. Vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed er uovertruffen. Kontakt os i dag for en gratis rengøringsvurdering, hvor vi vil drøfte dine unikke behov og udvikle en skræddersyet rengøringsplan, der passer til dig. Hos Maks Rengøring er intet for stort eller for småt, og vi er her for at sikre, at dit hjem altid er pletfrit!

Når du har brug for pålidelig, skræddersyet privat rengøring i Aalborg, så tøv ikke med at kontakte Maks Rengøring. Vi er her for at gøre dit liv lettere og dit hjem mere indbydende. Lad os tage sig af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dig selv og dine nærmeste.

Privat rengøring i Nørresundby

arbejdstilsynet grøn smiley

Referencer

Se nogle af vores privatkunders anmeldelser:

"Har gennem mere end et halvt år benyttet Maks Rengøring. Aftaler, opgaver, tid og pris overholdes til punkt og prikke, - mindst! Kvaliteten er i en klasse for sig, og ydes med en venlig og rolig personlighed."

"Kan varmt anbefales."

Privat kunde Evy K.

"Esben og Maks rengøring har fra første færd klaret alle vores rengøringsbehov, og vi er meget tilfredse! I Maks rengøring er de pålidelige og ordentlige, og hvis der er problemer får man blot et hyggeligt opkald fra Esben, som altid gør sit for at man får præcis det man ønsker. Som småbørnsforældre fuldtidsjob er vores hverdag er blevet lettere med Maks rengøring."

Privat Julie & Martin

Jeg har den glæde hver anden fredag at byde Esben og Tanya Wachsmuth velkommen i min lejlighed. De søde og rare mennesker gør derefter effektivt, nænsomt og omhyggeligt rent. Det er virkelig god kvalitet og service på en meget behagelig måde, som Maks Rengøring står for."

Mange hilsner
Per