Ring til os på 27 58 76 34​

Ny og ombygning

Jeg er oprindeligt uddannet som bygningsmaler, hvilket naturligvis giver mig en særlig indsigt i, og forståelse for de kvalitetskrav, der er gældende indenfor ny- og ombygning. Mine erfaringer med håndværkerfagene og rengøring i fraflytningslejligheder og håndværkerrengøring i forbindelse med nybyggeri, har givet mig indsigt i, hvordan opgaver skal udføres, og hvordan de gribes an. Her tænkes på rengøring / oprydning efter håndværkere og så naturligvis den endelige slutrengøring, der skal sikre godkendelse uden problemer eller bemærkninger. Vi har gennem tiden forestået håndværker og slutrengøring på forskellige byggepladser, og i den forbindelse har vi ikke skullet tilbage og rette evt. fejl og mangler. Det er vi naturligvis meget stolte af.

VI UDFØRER FØLGENDE

  • Håndværkerrengøring
  • Afleverings/slutrengøring
  • Vinduespudsning
  • Oprydning på byggepladsen
  • Rengøring af skurvogne/skurvognsbyer
  • Forefaldende opgaver
  • Grov rengøring
  • Flytterengøring​
Nybyg og ombyg

REFERENCE

"Vi hos Malerfirma Carsten Sørensen i Aalborg har brugt Maks Rengøring siden marts 2017 , og har kun positivt at sige. De har gjort alle lejligheder rene, som er blevet sendt til dem, (ca. 30 stk. om måneden) og er aldrig blevet ringet op med reklamationer af boligselskaber m.m., at de ikke har været gjort ordentlig rene. De har tit selv ringet ang. rengøring som ikke har stået på synsrapporterne, for at være sikre på at lejlighederne fremstår flotte når de tager derfra.

De er meget fleksible, hvis vi til tider har haft nogle haste sager, så er de sprunget på opgaven med det samme, og gjort alt for at få det hele til at gå op, og har stadigvæk afleveret et pænt resultat.

Samarbejdet mellem os er rigtig godt, og der er altid et smil på læben, og vi er gode til at kommunikere. Som tidligere skrevet, vil jeg helt klart anbefale Maks Rengøring. De er meget samarbejdsvillig, søde og rare at snakke med både pr. telefon og personligt. Og de er altid klar på en opgave og får den løst til UG.

Vi fortsætter det gode samarbejde."

Henriette B. Paulsen Grabe
Konduktør/Formand

https://www.csmal.dk/​ 

Har du brug for hjælp til rengøringen?

KONTAKT MAKS RENGØRINGSSERVICE FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD VED AT UDFYLDE FORMULAREN​ HER PÅ SIDEN ELLER GIV OS ET KALD